LE - Kostić napada Gunere, Emeri baš promešao!

Izvor: Sportske.net, 19.Sep.2019, 18:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LE - Kostić napada "Gunere", Emeri baš promešao!

Od 18:55h na programu je vrlo interesantan duel u okviru prvog kola grupne faze Lige Evrope.

Ajntraht iz Frankfurta će na startu LE dočekati ekipu Arsenala u jednom od najinteresantnijih duela prvog kola.

Trener Ajntrahta Adi Hiter je rešio da izvede jak sastav, od starta su u timu nova pojačanja Bas Dost i Andre Silva, dok je po levom boku standardan Filip Kostić.

Mijat Gaćinović je povređen, dok šansu na klupi čeka bivši napadač Zvezde >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Dejan Joveljić.

Što se tiče Arsenala, Emeri je rešio da pruži šansu mlađim igračima, od standardnih su u prvoj postavi Kolašinac, David Luiz, Džaka, Toreira i Obamejang.

U startnih 11 su ovoga puta šansu dobili golman Martinez, Kalum Čejmbers, vratio se u tim Škodran Mustafi, tu je i Džo Vilok, kojeg smo često gledali ove sezone, a Gaboncu će društvo u napadu praviti talentovani Smit-Rou i 18-godišnji Bukajo Saka.

Ajntraht Frankfurt: Trap, Abraham, Hasebe, Hintereger, Da Košta, Kamada, Kor, So, Kostić, Dost, A. Silva

Arsenal: Martinez, Čejmbers, Mustafi, D. Luiz, Kolašinac, Toreira, Džaka, Vilok, Smit-Rou, Obamejang, Saka
Pogledaj vesti o: Ada

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Grupe D, F i G: Rezerve Arsenala rasturile Ajntraht, Lacio pao u Klužu, opet mali Malen... (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 19.Sep.2019

Sudar Ajntrahta iz Frankfurta i Arsenala trebalo je da predstavlja jednu od poslastica prve runde Lige Evrope. Prvo nas je razočarao Unai Emeri, izvevši u Frankfurtu drugi tim, odlučivši da odmara većinu najboljih igrača, a na sve to nemački tim odigrao je ispod svojih mogućnosti. Možda i zbog...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.