KONAČNO: Akcija suzbijanja komaraca danas u Beogradu

Izvor: Press, 22.Jun.2014, 15:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KONAČNO: Akcija suzbijanja komaraca danas u Beogradu

Kako se navodi u saopštenju Sekretarijata, komarci će biti suzbijani kod Sportskog centra "Gale Muškatirović", Kalemegdana, ulice Cara Dušana, Rospi ćuprije, hale Pionir, Ade Huje, u Mirijevu 1 i 2, na Adi Ciganliji, do nasipa, i na priobalju do Ostružnice.

Današnja akcija obuhvatiće i Slance i Veliko selo, Zvezdarsku, Banjičku, Topčidersku, Manastirsku i Miljakovačku šumu, Košutnjak, kao i Tašmajdanski, Čuburski, >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << Karađorđev i Hajd park, Šumice i Hipodrom.

Komarci će biti suzbijani i u oblasti Sportskog centra "Olimp", Gradske bolnice na Zvezdari, Konjarnika i Učiteljskog naselja, Ulice Vojvode Stepe, Dedinja, Senjaka, na Ušću, Medakoviću 1,2 i 3, u Braće Jerković 1 i 2, Kumodražu, Jajincima, Stepinom gaju, Malom i Velikom Mokrom Lugu, Kaluđerici i Leštanima.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Zaprašivanje komaraca sa zemlje

Izvor: Studio B, 22.Jun.2014

Sekretarijat za zaštitu životne sredine Beograda održaće danas popodne akciju suzbijanja komaraca sa zemlje na više lokacija. ..U saopštenju se navodi da će akcija biti održana na Dorćolu i Kalemegdanu, Rospi Ćurpiji, oko hale Pionir, na Adi Huji, u Slancima, Velikom Selu i u Mirijevu...Suzbijanje...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.