JP Ada Ciganlija: Kupači, poštujte pravila ponašanja

Izvor: Press, 23.Jun.2016, 14:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JP "Ada Ciganlija": Kupači, poštujte pravila ponašanja

Posle niza nesrećnih slučajeva na kupalištima širom zemlje, Javno preduzeće "Ada Ciganlija" apelovalo je danas na posetioce, a posebno roditelje, da se striktno pridržavaju pravila ponašanja na Savskom jezeru.
Foto:Tanjug
Imajuci u vidu i najavu izuzetno visokih dnevnih temperatura za dane predstojeceg vikenda, iz ovog preduzeća skreću posetiocima pažnju da borave isključivo u obeleženim >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << zonama kupališta i u radno vreme spasilačke službe koje je od 10.00 do 19.00 sati svakog dana.
Takođe im se skreće pažnja da ne pokusavaju preplivavanje jezera i da ne borave u vodi pod dejstvom alkohola i psihoaktivnih supstanci, navedeno je u saopštenju.
"Poseban apel upucujemo roditeljima i pozivamo ih da budno motre na svoju decu kako ne bi dolazilo do rizičnih situacija usled njihove nepažnje", navedeno je u saopštenju.
 
Pogledaj vesti o: Ada

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.