Ispovest spasioca kod Ade Huje: Čovek je uleteo u restoran, a napolju smo čuli panične krike!

Izvor: 24sata, 26.Nov.2014, 10:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ispovest spasioca kod Ade Huje: Čovek je uleteo u restoran, a napolju smo čuli panične krike!

Čovek je uleteo u restoran i zaurlao: „Zovite Hitnu! Policiju! Auto sleteo u Dunav!” Svi smo šokirani izleteli napolje, konobari, muzičari, obezbeđenje, gosti...

- Svi smo krenuli da zovemo i Hitnu i policiju. Dok smo trčali ka Dunavu, ispred nas su iz pravca reke iz mrklog mraka dopirali su vapaji: „Pomagajte! Upomoć!” Sve je trajalo kao tren. Odjednom smo se našli ispred reke, držali se za ruke, u živom lancu i izvlačili ih iz vode - priseća se jezive noći >> Pročitaj celu vest na sajtu 24sata << Vladan Đorđević.

On opisuje da je troje mladih panično vrištalo, a da su radnici obezbeđenja vikali da se smire.

- Pokušavali smo da ih nadglasamo, govorili im da skupe snagu i dođu bliže obali. Dunav je vukao na sve strane. Ništa se nije videlo, samo smo ih čuli. Obezbeđenje je bilo gore, a bliže vodi oni sitniji među nama. Počeli smo da izvlačimo jednog po jednog - priča Đorđević.

Luka Višnjić, sin Olje Bećković, nije mogao da mrdne.

- Video sam da mu je ruka povređena jer radim u Hitnoj. Čim smo ga izvukli, stavio sam ga na bok. Prvo smo izvukli devojku, pa vozača, pa Luku. Više se ništa nije čulo - sleđenim tonom govori Vladan.
Pogledaj vesti o: Ada

Nastavak na 24sata...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 24sata. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 24sata. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.