Iskliznuće tramvaja na Mostu na Adi, vozač suspendovan

Izvor: RTS, 04.Okt.2019, 14:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Iskliznuće tramvaja na Mostu na Adi, vozač suspendovan

Gradski sekretar za javni prevoz Jovica Vasiljević saopšti je da je do jučerašnjeg iskakanja tramvaja na Mostu na Adi došlo zbog ljudskog faktora tj. da je odgovoran vozač tramvaja GSP-a.
Tramvaj na liniji 13, marke KAF, iskočio je juče iz šina dok se kretao u smeru ka Novom Beogradu.
Prema rečima gradskog sekretara za javni prevoz, vozač je upravljao tramvajem brzinom od 61 >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << kilometar na čas na delu mosta gde je predviđena brzina kretanja ne veća od 40 kilometara na sat.
Vasiljević je za RTS rekao da je vozač tramvaja suspendovan i da je protiv njega u GSP-u pokrenut disciplinski postupak.
"Usled navedenog iskakanja tramvaja iz šina došlo je i do manjeg oštećenja na tramvajskom koloseku koje će biti sanirano u subotu, 5. oktobra. Zbog toga će sutra privremeno biti obustavljen saobraćaj na Mostu na Adi sa planom nastavka redovnog i nesmetanog tramvajskog saobraćaja preko mosta u nedelju, 6. oktobra", naveo je Vasiljević.
Prilikom iskliznuća tramvaja lakše je povređena jedna putnica. 
Pogledaj vesti o: Ada

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bez tramvaja na Mostu na Adi ovog vikenda

Izvor: Blic, 04.Okt.2019

Zbog radova na Mostu na Adi, tokom vikenda tramvaji na liniji 11 i 13 saobraćaće preko Starog savskog mosta, stoji u saopštenju sekretarijata za javni prevoz.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.