Investitorima uskoro i lokacija kod Ade Ciganlije? U planu komercijalne zone i gradski centri

Izvor: B92, 19.Okt.2020, 11:10

Investitorima uskoro i lokacija kod Ade Ciganlije? U planu komercijalne zone i gradski centri

Beograd -- Lokacija u Radničkoj ulici, u neposrednoj blizini sportsko-rekreativnog centra "Ada Ciganlija", uskoro bi mogla da se nađe u rukama investitora.

Naime, kako se navodi na sajtu Direkcije za građevinsko zemljište i izgradnju Beograda, parcela na ovom mestu nalazi se u pripremi za dodelu investitorima, a kao buduća namena navode se komercijalne zone i gradski centri.

Površina kompleksa iznosi više >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << od 55 hiljada kvadratnih metara, a na atraktivnosti joj daje i blizina hipodroma, kao i kulturnoistorijske i turističke celine Topčider.

Uz to, među lokacijama koje su u pripremi za dodelu trenutno se nalaze i jedna uz ulicu Lipovački put u Barajevu, čija namena će biti stambeno-poslovna i druga u novobeogradskom bloku 41a na kojoj nije dozvoljena stambena izgradnja, već je predviđena za komercijalne sadržaje.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

INVESTITORIMA I LOKACIJA KOD ADE CIGANIJE!? U planu komercijalne zone i gradski centri

Izvor: Blic, 20.Okt.2020, 07:02

Lokacija u Radničkoj ulici, u neposrednoj blizini sportsko-rekreativnog centra "Ada Ciganlija", uskoro bi mogla da se nađe u rukama investitora.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.