IDENTIFIKOVANO IZVAĐENO TELO MLADIĆA IZ TISE: Celo mesto zavijeno u crno, šuška se o potencijalnom uzroku smrti

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Jul.2023, 18:22

IDENTIFIKOVANO IZVAĐENO TELO MLADIĆA IZ TISE: Celo mesto zavijeno u crno, šuška se o potencijalnom uzroku smrti

Telo mladića koji koje je prošlog petka izvađeno iz Tise u Adi kod štranda, identikfikovano je danas, javljeno je iz Opštinskog javnog tužilaštva u Senti

Prema dokazima u vidu odeće u kojoj je poslednji put viđen i prema ličnoj karti, koja je pronađena u džepu utopljenika, utvrđeno je da je u pitanju nedavno nestali mladić iz Martonoša, star 30 godina.

Novosadskom Centru za sudsku medicinu izdat je nalog za obdukciju tela utopljenog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mladića, a nalogodavac je Opštinsko javno tužilaštvo u Senti.

Budući da su njegovi poznanici mahom isticali da je mladić bio anksiozan i depresivan, pojavljuje se opravdana sumnja na samoubistvo, ali ove infromacije će biti potvrđene nakon obdukcije.

Tridesetogodišnjak je nestao u utorak prošle nedelje, 27. juna, u večernjim satima, u svom rodnom Martonošu. Njegov bicikl bio je pronađen tik uz reku. Celo mesto diglo se na noge, a za njim su tragale kako nadležne službe, tako i civilno stanovništvo.
Pogledaj vesti o: Ada

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.