Izvor: Piplmetar.rs, 01.Dec.2023, 00:31

Huawei Nova 12 Ultra i 100 W punjenje su izgleda predstojeći tandem prema 3C sertifikatu

Kinesko sertifikaciono telo (CCC) izdalo je novi 3C sertifikat za telefone koji otkriva da će uređaj sa brojem modela ADA-AL00U podržavati adapter HW-200500C00 pružajući snagu do 20 V/5 A. Iako lista ne otkriva mnogo o novom telefonu, čak ni potvrdu da je u pitanju Huawei Nova 12 Ultra, insajderi očekuju da je u pitanju taj model telefona koji dobija brzo 100 w punjenje.
Huawei će navodno iskoristiti pomenuti model telefona kako bi testirao svoj povratak na globalno tržište >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << pametnih telefona koji podržavaju 5G povezivanje. Prema ranijim insajderskim izveštajima, kamere predstojeće Huawei Nova 12 serije neće menjati senzore već da će samo biti interno preuređene zbog estetskog momenta.
Glasine takođe ukazuju da će Huawei Nova 12 Ultra koristiti Kirin 9000s čipset sa četiri Cortex-A720 jezgra i četiri Cortex-A510 jezgra za snažne performanse. Međutim, drugi izveštaji kažu da će sa novom serijom stići i novi Kirin čipsetovi, a šta je tačno videćemo tek po izlasku novih telefona.
Prvi klaster bi trebalo da ima jedno jezgro koje radi na 2,62 GHZ, a preostala tri na 2,15 GHz. Kada su u pitanju mala jezgra, sva četiri bi trebalo da rade na 1,53 GHz, piše GSM Arena.

3C baza podataka
Huawei Nova 12 serija može da predstavlja test pre velikog predstavljanja Huawei P70 serije sa snažnim kamerama koje bi trebalo da se nađu i u Pro Art modelu.
Opširnije
Izvor: Benchmark.rs

Pogledaj vesti o: Ada

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.