Horrormania u bioskopima

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Okt.2020, 14:23

Horrormania u bioskopima

Sve ljubitelje strave i užasa obradovaće vest da se u CineStar bioskopima od 29.oktobra do 9.decembra održava Horrormania , u okviru koje će imati priliku da pogledaju najnovije horor filmove poput Igre strave, ali i neke od repriznih naslova ovog žanra.

Ulaznice su u prodaji, po redovnim cenama za nove filmske naslove i po sniženim cenama za stare horor hitove, 300 dinara u CineStar bioskopu u Ada molu Beograd i 200 dinara u CineSta r bioskopima u Novom Sadu, Pančevu >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << i Zrenjaninu.

Osim napete filmske atmosfere uz kupljenu ulaznicu za horor film, posetioce očekuje piće gratis.

Za sve one koji obožavaju kada ih obuzme adrenalin, osećaj euforije i napetosti preporučujemo novu viziju horora, film Igra strave čije prikazivanje kreće premijerno u CineStaru od 29.oktobra.

Igra strave

Mladi Azi Robertson je u ulozi Olivera, usamljenog mladića koji se oseća drugačije od svih ostalih. Na svom tabletu očajnički traži prijatelja u kom bi našao utehu i utočište. Upravo tamo tajanstveno stvorenje pokušava ući u njegov svet, a Oliverovi roditelji moraju da se bore kako bi spasili sina od tog jezivog stvorenja.

Od 20.novembra na program CineStara je novi horor triler Beži sa Sarom Polson u glavnoj ulozi.

Beži

Nešto je zlokobno i neprirodno u odnosu majke Dijane (Sara Paulson) i čerke Kloe (Kijera Alen). Prezaštitnički nastrojena Dijana je od rođenja odgajala ćerku u potpunoj izolaciji od sveta. Kada Kloe odraste i postane mlada žena, počinje da otkriva da stvari u njihovoj kući nisu onakve kakve se čine. Postaje jasno da je veza Dijane sa ćerkom neprirodna jer sve vreme pokušava da je spreči da živi sopstveni život – drži je kao zarobljenika u svojoj kući. Kloe polako otkriva sve više tajni o svojoj „brižnoj“ majci, a opasna igra živaca tek počinje.

Dok nas 9.decembra u CineStaru očekuje Voz za Busan: Zona zombija, nastavak po mnogima najjezivijeg zombi horora.

Voz za Busan: Zona zombija

Radnja ovog filma nas vraća na korejsko poluostrvo četiri godine nakon što je krenula zombi apokalipsa. Područje na kome je nekada bila Koreja, sada je potpuno izolovano od ostatka sveta i stavljeno u karantin, pa je zombi apokalipsa uspela da se lokalizuje samo na tom delu sveta. Niko ne ide tamo, zombiji ne mogu napolje, a Jung-Seok koji preživljava u Hong Kongu kao sitni kriminalac, dobiće zadatak povratka u opasno područje.

Na otvaranju Horrormanie od 29.oktobra do 1.novembra na programu će se naći i stari horor hitovi i to po sniženoj ceni, 300 dinara u CineStar bioskopu u Ada molu Beograd i 200 dinara u CineStar bioskopima u Novom Sadu, Pančevu i Zrenjaninu.

Antebellum

Zastrašujući triler producenta uspešnih filmova Get Out i US , a revolucionarni reditelji Džerard Buš i Kristofer Renc, poznati pod umetničkim imenom Bush + Renz, donose novi uzbudljivi stil u filmskom stvaralaštvu. Radnja ovog misterioznog horor trilera koji okupira pažnju prati uspešnu autorku Veroniku Henlej (Žanel Mone iz filmova Moonlight i Hidden Figures) zarobljenu u zastrašujućoj poremećenoj stvarnosti. Veronika mora da razotkrije jezivu misteriju pre nego što bude prekasno…

Brams:Dečak  II

Nakon što se mlada porodica, nesvesna njene prošlosti, useli u vilu Helšir na zabačenom imanju, njihov sin pronalazi novog prijatelja, jezivog lutka kog naziva Brams. Brams je prilično sablasan lutak, kog morate da se bojite. U njemu stanuje zlo, a u njegovom se domu mora igrati po njegovim pravilima!

Marica i Ivica

U dalekoj i magičnoj zemlji žive brat i sestra koje glad natera da napuste vlastiti dom i krenu u šumu u potragu za hranom. Deca nakon nekoliko dana lutanja nailaze na veliku kuću s obiljem hrane i mestom za spavanje te im se to učini kao idealno mesto za odmor. Ubrzo, počinju da primećuju čudne stvari oko kuće i neobično ponašanje starice koja u toj kući živi. Dok su oni sumnjičavi oko svega što se oko njih događa, mračne tajne počinju izbijati na površinu.

Okretaj zavrtnja

Nova dadilja Kejt dolazi na seosko imanje u Mejnu kako bi vodila brigu o dvoje dece, Flori i Majlsu, koji su nedavno ostali siročad. Ubrzo uviđa da je ponašanje dece neobično, kao i to da se u kući događaju čudne pojave. Kejt odlazi u zabranjeni deo kuće gde probudi mračne sile koje opsednu decu.

Maska od kože: Početak

Film Teksaški masakr motornom testerom je 1974. godine šokirao svet. Sada je došao trenutak da se ispriča priča o jednom od najkultnijih zlih likova u istoriji kinematografije. U ovom filmu koji prethodi radnji filma Teksaški masakr motornom testerom, mladu medicinsku sestru otimaju četiri nasilna tinejdžera koji su pobegli iz psihijatrijske ustanove i vode je na put iz pakla. Jedan od njih je osuđen na život prepun tragedija i strahota koje će mu uništiti zdrav razum i pretvoriti ga u čudovište po imenu Leatherface, a progoni ga poremećeni predstavnik zakona željan osvete.

Ulaznice su u prodaji na blagajni CineStara i online na cinestarcinemas.rs
Pogledaj vesti o: Zrenjanin

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.