Hapšenje zbog pucnjave na Adi Huji

Izvor: RTS, 02.Jan.2019, 16:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hapšenje zbog pucnjave na Adi Huji

Beogradska policija je uhapsila 23-godišnjeg mladića zbog sumnje da je teško ranio muškarca ispred restorana na Adi Huji.
Uhapšen je A. R. (1995) zbog sumnje da je počinio krivično delo teško ubistvo u pokušaju, saopštio je MUP.

Sumnja se da je on, juče oko 7.00 časova ispred jednog restorana na Adi Huji, hicem iz pištolja teško >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << ranio dvadesetsedmogodišnjeg muškarca.
Tom prilikom, kako se sumnja, lakše je povređena i dvadesetjednogodišnja devojka koja je bila u društvu ranjenog mladića. Nakon ovog događaja osumnjičeni A. R. naterao je ranjenu devojku da uđe sa njim u automobil i potom su se udaljili u nepoznatom smeru.
Juče posle podne on je, kako se sumnja, ranjenu devojku izbacio iz vozila na Čukaričkoj padini, a ona je potom prevezena u Urgentni centar, gde su joj konstatovane lakše povrede.
Osumnjičenom A. R. određeno je zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhapšen zbog pokušaja ubistva na Adi Huji

Izvor: B92, 02.Jan.2019

Beogradska policija uhapsila je A. R. zbog sumnje da je počinio krivično delo teško ubistvo u pokušaju...On je ispred jednog restorana na Adi Huji hicem iz pištolja teško ranio 27-godišnjeg muškarca, saopštio je MUP...Tom prilikom, kako se sumnja, lakše je povređena i 21-godišnja devojka...

Nastavak na B92...

POSLE INCIDENTA NA ADI HUJI: Uhapšen osumnjičeni za pokušaj ubistva

Izvor: Večernje novosti, 02.Jan.2019

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su A. R. (24) zbog sumnje da je počinio krivično delo teško ubistvo u pokušaju Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su A. R. (24) zbog sumnje da je počinio krivično delo teško ubistvo...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.