Izvor: Blic, 28.Apr.2023, 19:32

Gde na izlet, a da NISU AVALA I ADA u i oko Beograda: Prirodnjački "Diznilend" oduševiće klince, a jedan park u srcu grada prosto je neodoljiv (FOTO, VIDEO)

Još je neizvesno kakvo će vreme biti za 1. i 2. maj, ali dani vikenda bi prema trenutnim najava trebalo da budu lepi, topli i sunčani, dakle bez padavina. Zato i pre uranka i samih tih prazničnih dana, zbrišite koliko već sutra ili u nedelju negde na izlet. Svakako, naša dva najpoznatija izletišta, koja svakodnevno posećuje veliki broj posetilaca, su Avala, Ada Ciganlija, tu su i Košutnjak, Zvezdarska šuma, Kalemegdan... Ali ako ste poželeli da odete na neko drugo mesto, a nemate ideju gde, mi imamo za vas pet sjajnih predloga za izletišta oko, ali i u Beogradu.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.