GOLF: Gudelj opet najbolji

Izvor: Mondo, 24.Sep.2012, 02:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GOLF: Gudelj opet najbolji

Posle osvajanja "Hugo Boss Mastersa" pre dve nedelje, Branimir Gudelj trijumfovao i na "Diners Mastersu" na Adi Ciganliji.

Gudelj je do pobede na terenima "Golf kluba Beograd" stigao zahvaljujući rezultatu od 147 udaraca.

Peti Masters sezone odigran je u dve runde, na 18 rupa, po izuzetno prijatnom vremenu, a učestvovalo je 65 golfera i osam golferki u kategorijama "stroke" i "stableford".

Prvi u "A" >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << kategoriji bio je Vladimir Simeunović sa 130 neto bodova, ispred Aleksandra Stojiljkovića sa 135, odnosno Nikole Ćuića sa 137 neto bodova.

Nenad Branković slavio je u "B" kategoriji ispred Milana Ranđića i Miloša Karadžića, dok su prva tri mesta kod dama zauzele Gordana Šolak, Aleksandra Tomović i Jelena Đorđević.

Pojedinačne nagrade dobili su još Krešimir Gudelj i Aleksandra Tomović, dok je Nikola Ćuić imao udarac iz prve najbliži rupi.

"Diners Masters" bio je kvalifikacioni "Pro-Am klasik DCI" na Mauricijusu, od 3. do 7. decembra ove godine. Za ukupnog bruto pobednika u kategoriji "stroke" igrao se plej-of između Nikole Ćuića i Krešimira Gudelja, a pobedio je Ćuić.

On će putovati na Mauricijus sa Aleksandrom Tomović i Nenadom Brankovićem, a tamo će biti i tim u sastavu: Gordana Šolak, Dragan Šolak i Branimir Gudelj, koji će braniti titulu osvojenu prošle godine.

(MONDO)

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

I "Diners Masters" pripao Gudelju

Izvor: B92, 24.Sep.2012

Posle osvajanja "Hugo Boss Mastersa", Branimir Gudelj bio je najbolji i na "Diners Mastersu" koji se za vikend održan na terenima "Golf kluba Beograd"...Gudelj je do trofeja na petom Mastersu sezone stigao zahvaljujući rezultatu od 147 udaraca...Dvodnevno takmičenje na Adi ciganliji odigrano je u...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.