(FOTO) Rita Ora letuje na Adi Bojani

Izvor: Press, 16.Avg.2013, 14:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(FOTO) Rita Ora letuje na Adi Bojani

Ova dvadesettrogodišnja pevačica boravi u Ulcinju još od prošlog vikenda, zajedno sa svojom porodicom. Najčešće uživa na plaži kajt kluba "Dolkinijum", a porodica joj ne smeta u noćnim provodima, koje je iskusila već nekoliko puta od početka letovanja.

 
Jedna Ulcinjanka rekla je: "Igrala je i dobro se provodila. Ovde niko ne zna za nju, morala sam ljudima na Jutjubu da pokazujem ko je Rita Ora".

 
Možda upravo zbog anonimnosti koju ima kada >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << dođe na Adu Bojanu, ali svakako i zbog neverovatne prirode i prostranstva, Rita Ora jednostavno obožava Veliku plažu.

 
Orina porodica već godinama unazad letuje u najjužnijem crnogorskom gradu, pa je pevačica skoro kupila i jednu kućicu, u kojoj boravi kad god ima vremena.





Pogledaj vesti o: Ada

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Rita Ora uživa i odmara na Adi Bojani (Foto)

Izvor: Svet plus, 16.Avg.2013

Britanska pevačica poreklom sa Kosova Rita Ora od prošlog vikenda boravi u Ulcinju, gde odmora sa porodicom.

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.