FILMSKA AKCIJA BEOGRADSKE POLICIJE: Žandarmerija upala u autobus, hapšenje naočigled putnika (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Mar.2021, 10:41

FILMSKA AKCIJA BEOGRADSKE POLICIJE: Žandarmerija upala u autobus, hapšenje naočigled putnika (VIDEO)

Građani su 10 minuta ranije dojavili da nepoznat muškarac preti i puca iz pištolja u Bulevaru vojvode Mišića, u visini Gospodarske mehane.

Uspešna policijska akcija obeležila je noć u prestonici. Naime, policajci sa Savskog venca u saradnji sa pripadnicima odreda Žandarmerija uhapsili su dvojicu mladića u autobusu na liniji 861.

Oni su uhapšeni u autobusu, na stajalištu kod Ade Ciganlije.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
A post shared by MOJ BEOGRAD (@moj_beo_grad)

Policija je odmah reagovala i u autobusu je po opisu primećen muškarac (19). On je sedeo na pištolju, a sa njim je bio još jedan mladić (20).

Obojica su privedeni u stanicu, a na sreću, povređenih nije bilo.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mediji: Žandarmerija u autobusu u Beogradu uhapsila dvojicu mladića, građani prijavili pucnjavu

Izvor: Danas, 08.Mar.2021

Policajci, u saradnji sa Žandarmerijom, uhapsili su noćas u Beogradu dvojicu mladića u autobusu na liniji 861, nakon prijave građana da nepoznat muškarac puca.

Nastavak na Danas...

Mediji: Žandarmerija u autobusu u Beogradu uhapsila dvojicu mladića, gradjani prijavili pucnjavu

Izvor: Beta, 08.Mar.2021

 Policajci, u saradnji sa Žandarmerijom, uhapsili su noćas u Beogradu dvojicu mladića u autobusu na liniji 861, nakon prijave gradjana da nepoznat muškarac puca.Dvojica mladića su uhapšeni u autobusu, na stajalištu kod Ade Ciganlije, javili su mediji.Gradjani su 10 minuta ranije dojavili da nepoznat...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.