Izvor: DobreVesti.rs, 17.Jun.2022, 15:25

EKSKLUZIVNO: Pretpremijera filma ELVIS 22. juna u svim CineStar bioskopima

Ekskluzivna pretpremijera filma ELVIS, reditelja Baza Lurmana i studija Njarner Bros. u distribuciji Blitz filma, održaće se u svim CineStar bioskopima u Srbiji 22. juna, dok je u beogradskom CineStar 4DX bioskopu u Ada Mallu planirana specijalna projekcija uz VIP žurku (Rooftop party) od 19 časova.

 
Pravi filmski parti, kakav se može doživeti širom sveta, održaće se neposredno nakon projekcije na terasi Cinema Bara na poslednjem spratu Ada Malla uz jedan od najlepših pogleda na Beograd. Publika i sve zvanice uživaće uz letnje bitove veoma tražene Đ Miss Millie, a plesna grupa „Swing ’n’ roll“ zaplesaće „Bugi vugi“ i podsetiti na razdoblje kada je Elvis postao popularan. Za najsrećnije...
Pogledaj vesti o: Ada

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.