Druga beogradska regata u nedelju na Savi

Izvor: Studio B, 10.Avg.2010, 13:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Druga beogradska regata u nedelju na Savi

U organizaciji Rafting kluba „Alfa tim", Druga beogradska regata održaće se u nedelju, 15. avgusta, od 10 do 17 časova na reci Savi.

Start je u Makišu, nedaleko od raskrsnice ulica Bore Stankovića (ulica koja spaja Savsku magistralu i Makiški put) i Makiškog puta, a cilj na Adi Ciganliji, neposredno pored kluba „Easy".

Cilj manifestacije je da animira i pozove građane i goste grada na reke, afirmiše turističku ponudu, ukaže na prirodne lepote >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << Beograda, promoviše rafting kao sport i omogući druženje beogradskih zaljubljenika u reku Savu. Regata će imati i sportsko-rekreativni deo - rafting trku discipline head-to-head i turnir u odbojci na pesku.

Radi unapređenja turističke ponude Beograda, tokom letnje sezone Turistička organizacija Beograda je pružila podršku u promociji ove manifestacije. Podršku pruža i Sekretarijat za sport i omladinu.

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U nedelju druga Beogradska regata

Izvor: S media, 10.Avg.2010

Druga Beogradska regata čiji je cilj da afirmiše turističku ponudu Beograda, pozove gradjane na reke i promoviše rafting kao sport, biće održana u nedelju, 15. avgusta na Savi, saopšteno je danas iz rafting kluba "Alfa Tim"...Start regate je na Makišu, nedaleko od raskrsnice ulica Bore Stankovića...

Nastavak na S media...

Praznik za nautičare

Izvor: Danas, 11.Avg.2010, 01:04

Beogradska regata druga po redu biće održana u nedelju, u 10 sati na reci Savi, saopšteno je juče iz Rafting kluba „Alfa tim“, koji je i organizator ove manifestacije. Cilj manifestacije je da animira i pozove građane i goste Beograda na reke, afirmiše turističku ponudu, ukaže na prirodne...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.