U NEDELJU DRUGA BEOGRADSKA REGATA

Izvor: Kurir, 10.Avg.2010, 19:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U NEDELJU DRUGA BEOGRADSKA REGATA

BEOGRAD - Druga beogradska regata, čiji je cilj da afirmiše turističku ponudu Beograda, pozove građane na reke i promoviše rafting kao sport, biće održana u nedelju, 15. avgusta, na Savi, saopšteno je iz rafting kluba "Alfa Tim".

Start regate je na Makišu, nedaleko od raskrsnice ulica Bore Stankovića i Makiškog puta, a cilj je na beogradskom kupalištu Ade Ciganlije, pored kluba "Izi" (Easy).

Na regati mogu učestvovati i oni koji nemaju svoj čamac, rezervišući >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << mesto u čamcima organizatora po ceni od 500 dinara po osobi, a svi koji imaju svoje plovilo plaćaju učešće 200 dinara.

Regata će se sastojati od sportsko-rekreativnog dela, koji podrazumeva rafting trku discipline "hed tu hed" (head-to-head) i turnir u odbojci na pesku, navedeno je u saopštenju.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.