Došle rode: Mateja Kežman dobio peto dete!

Izvor: Story, 23.Nov.2019, 18:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Došle rode: Mateja Kežman dobio peto dete!

Proslavljeni srpski fudbaler Mateja Kežman dobio je peto dete, prvo u braku sa suprugom Tarom Šumonjom, prenose domaći mediji. Naime, nakon pet godina ljubavi, Mateja i Tara dobili su sina Luku, piše “Telegraf”. Podsećamo, par se venčao na Adi Bojani 24. novembra 2018. godine, dok je crkveno venčanje obavljeno u tajnosti u Sabornoj crkvi u ... The post Došle rode: Mateja Kežman dobio peto dete! appeared first on Story.
Pogledaj vesti o: Ada

Nastavak na Story...






Povezane vesti

NJEGOVOJ SREĆI NEMA KRAJA: Kežman dobio PETO dete! Mateja i Tara su bebi dali jedno od NAJPOPULARNIJIH imena u Evropi!

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Nov.2019, 01:13

Proslavljenog fudbalera "pocepali" kao nikad...Proslavljeni fudbaler i bivši reprezentativac Srbije Mateja Kežman dobio je peto dete, a prvo u braku sa trećom suprugom Tarom Šumonjom...Tara i Mateja su u ljubavi pet godina, a njihova sreća krunisana je prinovom, sinom Lukom. Na društvenim mrežama...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.