CENE LIMUNADE I KAFE NA ADI ŠOKIRALE BEOGRAĐANE: Za te pare ću radije ostati žedan (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Jul.2023, 17:13

CENE LIMUNADE I KAFE NA ADI ŠOKIRALE BEOGRAĐANE: "Za te pare ću radije ostati žedan" (FOTO)

Razumemo mi i kapitalizam i inflaciju i sve što ove pošasti donose, ali zar je moguće da limunada i kapućino koštaju 620 dinara?

Otvorena je nova sezona na najpopularnijem beogradskom kupalištu, a ona je sa sobom donela i nove cene pića, koje su većinu ostavile u šoku. Prvo su nas ove godine zatekle nenormalne cene sladoleda, a sada su se njima pridružile i cene hladnih i toplih napitaka.

U cilju istraživanja smo posetili nekoliko lokala na Adi Ciganliji, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da bismo Beograđane upozorili na šta treba da se spreme ako se ovog vikenda upute na Adu.

Sunce nije jedino što će vas potencijalno "spucati" na plaži, njemu će se pridružiti i cene osveženja, koje ove godine prevazilase sve granice.

Neka univerzalna pića, gde god da se pojavite, jesu kapućino i limunada, pa smo mi u svakom lokalu naručili upravo ova dva napitka, kako bismo stekli neki generalni utisak o cenama na meniju.

U svim lokalima, cene su manje-više iste, pa ćemo vam pokazati samo jedan račun, a on kaže 295,00 dinara za kapućino i 325,00 dinara za limunadu od 0.3l, što će reći, ako hoćete da se malo osvežite u hladu, 1000 dinara za dvoje ljudi više nije dovoljno.

- Za te pare ću radije ostati žedan - istakao je jedan od naših današnjih sagovornika.

Beograđani, spremite novčanike, biće ovo dugo leto!

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.