Izvor: HotSport.rs, 04.Feb.2015, 18:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ČEKA BOLJU PONUDU: Dragović raskinuo ugovor sa Igokeom

Srpski košarkaš Nikola Dragović raskinuo je ugovor sa Igokeom, saopštio je danas klub iz Aleksandrovaca.Nekadašnji mladi reprezentativac Srbije, koji igra na poziciji krilnog centra očekuje bolju ponudu iz inostranstva.

U dresu Igokee beležio je 8,7 poena i pet skokova po utakmici ABA lige, a najbolju partiju pružio je protiv Levskog, kada je postigao 18 poena i imao 10 skokova.
Dragović je karijeru počeo u Avala Adi, >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << zatim je nastupao za čuveni američki univerzitet Kalifornija (UCLA), Spartak iz Sankt Peterburga i italijanski Avelino.
Sa reprezentacijom je osvojio dva zlata na Evropskim prvenstvima za mlade (2006. i 2007), kao i ne prvenstvima za kadete (2003) i juniore (2005). Osvojio je i zlato u Šenženu 2011. godine, kao član univerzitetske selekcije Srbije.
hotsport.rs

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.