Izvor: Building.rs, 20.Jul.2010, 12:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BuildingShop 144 - sajam građevinarstva Beograd 2010. (2. deo)

BuildingShop 144. emisija, snimana je na sajmu građevinarstva u Beogradu. i pored krize, ovaj sajam je pokazao svoju snagu i koliko za rad uspešnog sajma znači dugodišnja tradicija. Sjajnim potezom organizovanog parkiranja na Adi, organizatori sajma su rešili stalni problem parkiranja velikog broja automobila. Zaista veliki broj poslovnih ljudi posećuju ovaj sajam i veliki deo njih dolazi svojim automobilom u Beograd. Brendirani autobusi… >>>

Nastavak na Building.rs...






Povezane vesti

BuildingShop 142 - sajam nameštaja Budva 2010. (2. deo)

Izvor: YU-Build.rs, 20.Jul.2010

BuildingShop 142. emisija snimana je u Budvi na sajmu nameštaja. Sajam pod palmama je zaista sajam koji ima dušu i koji vas neće ostaviti ravnodušnim ako odlučite da ga posetite, nezavisno od tipa izložbe.

Nastavak na YU-Build.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Building.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Building.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.