Izvor: Luftika.rs, 07.Jun.2023, 15:08

Britanka proslavila 108. rođendan i otkrila tajnu dugovečnosti: „Imati pse, a ne decu“

Britanka Ada Daniel napunila je 108 godina. Kada su je pitali koja je njena tajna dugovečnog života, rekla je da je to činjenica da nije imala djcu, nego pse.
Ada Daniel je u mladosti imala hrtove za ljubimce. Danas živi u staračkom domu Kodnor Park u Kodnoru, gde je smeštena od 2015. godine.
Dom je pozvao sve zainteresovane da pošalju 108 čestitki Adi. Nije ih dobila 108, nego 300 te ih je sve otvorila na rođendanskoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << proslavi u svoju čast, prenosi Index.
– Adi nije ostalo puno članova porodice. Nikada nije imala decu pa nema ni unuke, pa smo hteli da joj nabavimo što više čestitki. Jako joj se sviđa što ljudi znaju za nju zbog njenih godina. Imala je puno hrtova.
Živela je na Strit Lejnu u Ripliju i svi njeni hrtovi su se zvali Strit Lejn. Ona je definitivno jak karakter. Jednom sam je pitala koja je njena tajna i rekla je – imati pse, a ne decu – opisala je Keli Goučer iz doma u kojem Ada živi.
Lekar mu je savetovao da kupi grobno mesto, on je umesto toga nabavio psa koji mu je spasio život

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.