Besplatno celodnevno krstarenje i obilazak plaža na Dunavu

Izvor: S media, 18.Avg.2010, 13:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Besplatno celodnevno krstarenje i obilazak plaža na Dunavu

Udruženje gradjanja Eko pokret "Štediša" od danas do 24. oktobra organizuje celodnevna besplatna krstarenja Dunavom u okviru projekta "nepoznati Dunav".

Tokom krstarenja putnici će obići Dunavski kej, popularno kupalište Bela stena, kao i Paradajz ostrvo preko puta Višnjice i ostrvo Štefanac, rekla je predstavnica tog udruženja Slobodanka Cvetković.

Brod polazi sredom, subotom i nedeljom u 10 sati ispred sportskog centra "Milan Gale Muškatirović", >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << ali pošto su rezervisani svi polasci do početka oktobra planiramo i nekoliko dodatnih termina, rekla je Cvetković.

Obilaze se ade, kanali, rukavci i divlje plaže, a prolazi se i pored Paradajz ostrva, koje je dobilo ime tako što je na njemu, pre 15 godina, počeo da niče paradajz.

Prema njenim rečima, na brodu će biti turistički vodič koji će pričati o znamenitostima i turističkim atrakcijama na Dunavu, a u dogovoru sa putnicima organizuje se ručak na brodu ili u nekom od restorana na obali.

Ona je istakala da je za svakog putnika obezbedjen i sigurnosni prsluk, kao i da krstarenje nije preporučljivo za malu decu.

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BESPLATNO KRSTARENJE DUNAVOM

Izvor: Kurir, 18.Avg.2010

BEOGRAD - Udruženje građana Eko-pokret "Štediša" od danas do 24. oktobra organizuje celodnevna besplatna krstarenja Dunavom u okviru projekta "nepoznati Dunav". U toku krstarenja putnici će obići Dunavski kej, popularno kupalište Bela stena, kao i Paradajz ostrvo preko puta Višnjice i ostrvo...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.