BESPLATNO KRSTARENJE DUNAVOM

Izvor: Kurir, 18.Avg.2010, 17:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BESPLATNO KRSTARENJE DUNAVOM

BEOGRAD - Udruženje građana Eko-pokret "Štediša" od danas do 24. oktobra organizuje celodnevna besplatna krstarenja Dunavom u okviru projekta "nepoznati Dunav". U toku krstarenja putnici će obići Dunavski kej, popularno kupalište Bela stena, kao i Paradajz ostrvo preko puta Višnjice i ostrvo Štefanac, rekla je predstavnica tog udruženja Slobodanka Cvetković.

- Brod polazi sredom, subotom i nedeljom u 10 sati ispred sportskog centra "Milan - Gale Muškatirović", ali pošto su >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << rezervisani svi polasci do početka oktobra, planiramo i nekoliko dodatnih termina - rekla je Cvetkovićeva. Obilaze se ade, kanali, rukavci i divlje plaže, a prolazi se i pored Paradajz ostrva, koje je dobilo ime tako što je na njemu, pre 15 godina, počeo da niče paradajz.

Prema njenim rečima, na brodu će biti turistički vodič koji će pričati o znamenitostima i turističkim atrakcijama na Dunavu, a u dogovoru sa putnicima organizuje se ručak na brodu ili u nekom od restorana na obali. Ona je istakla da je za svakog putnika obezbeđen i sigurnosni prsluk, kao i da krstarenje nije preporučljivo za malu decu. Detaljne informacije o programu krstarenja građani mogu dobiti na brojeve telefona 2404-483 i 063-280-298, kao i putem mejla stedisa@nadlanu.com.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.