Izvor: Danas, 22.Mar.2011, 23:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beograd pije kvalitetnu vodu

Svetski dan voda juče je na Adi Ciganiliji obeležen temom: „Vode za gradove-odgovor urbanom izazovu“. Cilj ovog tradicionalnog skupa, koji se održava od 1993. godine, je da se pažnja građana usmeri na uticaj urbanog razvoja, industrijalizacije, kao i neizvesnosti uzrokovane klimatskim promenama i prirodnim katastrofama, na urbane vodne sistem.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Svetski meteorološki dan

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Mar.2011, 01:11

BEOGRAD -..Svetski meteorološki dan biće obeležen danas, 23. marta, a ovogodišnja tema obeležavanja je "Klima za vas", saopštio je danas Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ)...Na taj datum 1950. godine, stupila je na snagu Konvencija o osnivanju Svetske meteorološke organizacije (WMO) kao...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.