Beograd dobija 2 nova mosta, kod BG na vodi dogodine (VIDEO)

Izvor: Prva.rs, 21.Dec.2018, 15:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beograd dobija 2 nova mosta, kod "BG na vodi" dogodine (VIDEO)

Govoreći o Predlogu budžeta glavnog grada za sledeću godinu, Nikodijević je za Prvu TV kazao da je sledeće godine predviđeno projektovanje i početak izgradnje mosta preko Save kod "Beograda na vodi", kao i početak projektovanja za most na Adi Huji.
Takođe je, kako je naveo, u planu projektovanje jednog tunela koji će spojiti savsku i dunavsku terasu.
Planirani su ogromni infrastrukturni projekti, zbog čega su izdvajanja za investicije 40 odsto veće nego prošle godine, navodi Nikodijević.
Opširnije o tome šta je predviđeno budžetom za 2019. godinu pogledajte u video-prilogu:

Nastavak na Prva.rs...






Povezane vesti

U Nišu većina razvojnih projekata iz 2018. čeka sledeću godinu

Izvor: JužneVesti.com, 21.Dec.2018

Veliki projekti poput početka izgradnje Regionalne deponije "Keleš", akva-parka, Veletržnice, "Niša na Nišavi", "Delta sitija", pa čak i biciklističkih staza i groblja za kućne ljubimce, koji su bili u Programu razvoja Niša za ovu godinu, nisu još ostvareni. Ipak, Gradsko veće je usvojilo...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.