Beograd: “Sankanijada” na koferu i čamcu na naduvavanje (FOTO, VIDEO)

Izvor: S media, 11.Feb.2012, 18:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beograd: “Sankanijada” na koferu i čamcu na naduvavanje (FOTO, VIDEO)

Tradicionalna “Sankanijada” održana je danas u 13 sati na stazi ski-kluba “Aleksandar” na Košutnjaku. Takmičenje je ove godine održano po 15. put, a učesnici su pored spretnosti i brzine pokazali i kreativnost u izboru prevoznog sredstva. Najbolji među njima osvojili su i vredne nagrade.

Oko 25 mališana danas je na Košutnjaku prkosilo hladnoći, a neki od njih dobili su i vredne nagrade. Najbrži takmičar Nikola Joksimović (11) dobio je putovanje na Staru >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << planinu, najmlađim takmičarima je JPAda Ciganlija” obezbedilo zaštitne kacige, a među drugim poklonima bili su skafander i ručak u restoranu.

Vlasnik najkreativnijeg prevoznog sredstva, Aleksandar Ćosić (12), nagrađen je sankama.

- Tata i ja smo napravili sanke od plastičnog kofera. Lično sam ih i ukrasio - kaže Aleksandar.

Beograd: Neophodna maksimalna štednja struje

Do ponedeljka još 25 cm snega u Beogradu

Izvučene dve "sedmice" u Beogradu

Kao sanke su ove godine poslužili i čamci na naduvavanje, a većina mališana odlučila se na vožnju “kliskom”.

Ovogodišnjom “Sankanijadom” obeleženo je i 20 godina postojanja kluba “Aleksandar”, pa je domaćin za sve goste obezbedio besplatne tople čajeve, kuvana jela, vino i rakiju.

(24 sata)

Foto: 24 sata

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.