BULEVAR KAO NA DLANU Pogledajte kako napreduju radovi na pristupnom putu Mostu na Adi u JEDNOJ SLICI

Izvor: Blic, 16.Apr.2017, 13:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BULEVAR KAO NA DLANU Pogledajte kako napreduju radovi na pristupnom putu Mostu na Adi u JEDNOJ SLICI

Bulevar koji direktno povezuje Tošin Bunar i Most na Adi polako dobija i prvi sloj asfalta. Međutim, radovi, koji inače kasne 78 dana, još nisu u finišu.

Put gradi španska kompanija "Rubau", a tokom radova, koji je trebalo da budu gotovi pre desetak dana, radnici su nailazili na brojne nepredviđene prepreke. Podzemne instalacije bez plana, zamena cevi, pa čak i pista starog aerodroma do sada su kočili izgradnju ove >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << važne saobraćajnice koja će rasteretiti prilaz Ulici Jurija Gagarina.

Naime, izgradnjom novog bulevara, koji je delom na mostovskoj konstrukciji, praktično se ostvaruje direktna veza mosta na Adi i Tošinog Bunara i to uz samo dve usputne semaforizovane raskrsnice, sa Bulevarom crvene armije i Omladinskih brigada. Ulice Antifašističke borbe i Đorđa Stanojevića nemaju ukrštanje sa novom saobraćajnicom, jer se u tom delu Novog Beograda ona gradi na stubovima.

Međutim, iako je ova veza zgodna za motorni saobraćaj, za sada nije u planu uvođenje autobuskih linija, jer bi se promenom postojećih trasa izgubile i neke važne stanice u centralnom delu Novog Beograda.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.