Izvor: Blic, 19.Jan.2024, 13:59

BOGOJAVLJENSKO PLIVANJE U BEOGRADU Na Adi Ciganliji prvi do Časnog krsta doplivao pripadnik Žandarmerije, u Zemunu ogroman broj plivača

U Srbiji se danas obeležava Bogojavljenje, širom zemlje pliva se za Časni krst, a samo u Beogradu ovo plivanje je organizovano na više lokacija.
Pogledaj vesti o: Ada

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ko je prvi doplivao do časnog krsta u hladnom Vrbasu u Banjaluci (VIDEO)

Izvor: Nezavisne Novine, 19.Jan.2024

BANJALUKA – U najvećem gradu Srpske danas je organizovano bogojavljensko plivanje za časni krst, a ovogodšnji pobjednik je Nikola Ćosić.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Do Časnog krsta na Sava promenadi prvi doplivao policajac Petar Jović

Izvor: B92, 19.Jan.2024

Za Časni krst na Sava promenadi, na današnji praznik Bogojavljenje, plivalo je 65 učesnika, a prvi je do krsta doplivao policajac Petar Jović iz policijske stanice Palilula.

Nastavak na B92...

Na jezeru Gazivode ipak bilo plivanje za časni krst iako ga crkva nije podržala

Izvor: JUGpress.com, 19.Jan.2024

ZUBIN POTOK..U jezeru Gazivode kod Zubinog Potoka danas su za časni krst plivala 224 plivača...Prvi do krsta je doplivao Aleksandar Kasalović iz Kosovske Mitrovice...Plivanje je organizovano bez blagoslova i učešća crkve, Eparhija Raško-prizrenska je pre juče saopštila da , iz bezberdnosnih...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.