BIO NESTAŠKO VELIKOG SRCA: Potresan govor nastavnika na sahrani utopljenog maturanta na Adi Ciganliji

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Jun.2023, 13:54

BIO NESTAŠKO VELIKOG SRCA: Potresan govor nastavnika na sahrani utopljenog maturanta na Adi Ciganliji

Posle opela tužna povorka krenula je prema mestu gđe će tinejdžer biti sahranjen. Dečakovi drugari nose bele balone i bukete cveća

Njega su na večni počinak ispratili roditelji, rođaci i mnogobrojin prijatelji.

Posle opela tužna povorka krenula je prema mestu gđe će tinejdžer biti sahranjen.

Dečakovi drugari nose bele balone i bukete cveća.

Od dečaka se potresnim govorom oprostio nastavnik koji se jedva suzdržavajući suze podsetio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sve kakav je on bio nestaško velikog srca. 

U trenutku dok su beli kovčeg sa Stefanovim telom spuštali u grob i oni najtvrđeg srca su zaplakali, a put neba su pušteni beli baloni.

Podsetimo, dečak (16) udavio se u Savskom jezeru spašavajuću druga (16) koji je sa pontona skočio u jezero iako je bio neplivač.

Velika tragedija odigrala se u utorak popodne kada su se učenici više beogradskih osnovnih i srednjih škola okupilo na Adi Ciganliji kako bi proslavilo kraj školske godine.

Zabava tinejdžera se završila tragično kada su učenici počeli da skaču sa pontona u jezero. U Savskom jezeru su se udavili Milan S. učenik Srednje saobraćajne škole iz Zemuna i Stefan Č. učenik Srednje tehničke škole "Lola" u Železniku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.