BEZ VOZILA PREKO TRGA I TERAZIJA Izmene u saobraćaju danas tokom Rolerijade u centru, a sutra zbog triatlona na Adi

Izvor: Blic, 23.Sep.2017, 08:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BEZ VOZILA PREKO TRGA I TERAZIJA Izmene u saobraćaju danas tokom Rolerijade u centru, a sutra zbog triatlona na Adi

Tokom održavanja "Beogradske rolerijade plus" danas od devet do 19 sati doći će do izmena u saobraćaju u centru grada između Terazija i Studentskog trga, a sutra od sedam do 13 sati će vozila gradskog prevoza na 19 linija voziti izmenjenim trasama zbog dve sportske manifestacije na Adi Ciganliji.

Jubilarna 20. "Beogradska rolerijada" biće održana danas od devet do 19 sati, zbog čega će doći do promena u saobraćaju >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << na relaciji od Terazija i Trga republike do Studentskog trga. I javni gradski prevoz koji saobraća tuda će pretrpeti izmene.

Državno prvenstvo u triatlonu i Prvenstvo Beograda u akvatlonu sutra na Adi Cigalniji od sedam do 13 sati uticaće na menjanje režima rada linija gradskog prevoza.

Izmene na linijama GSP u nedelju

Na izmenjenim delovima trase vozila će koristiti postojeća stajališta gradskog prevoza.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.