Izvor: Magyar Szó, 04.Sep.2014, 16:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Asfaltiranje ulica u Molu

Asfaltiranje ulica u Molu Mađar so

2014. szeptember 4., 15:07

0

Ovih dana je u Molu počelo asfaltiranje puteva, zahvaljujući čemu će tokom sledećih 70-80 dana biti asfaltirano ukupno 7060 metara puta u selu. Zoltan Bilicki, gradonačelnik opštine Ada je izjavio kako će lokalna samouprava potrošiti 65 miliona dinara za ovu veliku investiciju, zahvaljujući kojoj će u Molu svaka ulica biti asfaltirana.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Magyar Szó << />
„Radovi se trenutno izvode u ulici Bratstva jedinstva i u Grobljanskoj. Planiramo da tokom sledećih 70-80 dana završimo asfaltiranje svake ulice. Zbog toga će već sledeće nedelje početi izvođenje radova i na drugim lokacijama” – naglasio je Bilicki dodajući da su građane Mola već više puta prevarili, obećavajući im ovu veliku investiciju, za čije sprovođenje ranije nije učinjeno ništa. „Volim da prihvatim izazove sa kojima se drugi u nekom ranijem periodu nisu mogli izboriti. Ova investicija je, zbog svoje veličine izuzetan izazov, ali sam ubeđen da ćemo biti uspešni” – rekao je Bilicki.

Opština Ada želi da asfaltira ulice, tokom sledeće dve godine, i u drugim mestima opštine u kojima trenutno postoje samo letnji putevi. U Adi će se uskoro asfaltirati oba kraja ulice Marka Miljanova.

Értékelem a cikket:

0 - Tetszik a cikk      0 - Nem tetszik a cikk

Nastavak na Magyar Szó...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Magyar Szó. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Magyar Szó. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.