Aleksandra Busrać otvorila kafanu

Izvor: NaDlanu.com, 03.Nov.2014, 16:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aleksandra Busrać otvorila kafanu

Proteklog vikenda Adi Huji otvorena je zimska sezona kafane „Carska ohota“. Pevačica Aleksandra Bursać svojim nastupom otvorila je vrata popularne kafane.

Pored ove lepe zvezde Granda goste u kafani je zabavljao i Miloš Brkić a među gostima viđena je i Aleksandar Stanimirović iz grupe “Amadeus bend” .

>> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com <<
Ova kafana koju obavezno morate posetiti je dizajnirana u etno stilu i odiše duhom starih lovaca, čime se i opravdava ime kluba. Čitav lokal urađen je u prirodnim materijalima, u kamenu i drvetu, što doprinosi autentičnoj etno atmosferi koje se ne bi postidela ni najizvikaniji lokali na svetu.
Pogledaj vesti o: Zvezde granda

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.