Aleksandar Stojiljković pobednik Masters serije

Izvor: Sportal.rs, 27.Okt.2014, 17:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aleksandar Stojiljković pobednik Masters serije

Masters sezona na terenima golf kluba "Beograd“ na Adi Ciganliji protekla je u znaku Aleksandra Stojiljkovića. Golfer iz Beograda ostvario je dva bruto trijumfa, imao je jednom neto najbolji rezultat i dva puta je bio drugoplasirani što mu je u ukupnom plasmanu u Masters seriji donelo nedostižnih 68 poena.

Drugu poziciju u "A“ kategoriji zauzeo je Vladimir Đukanović sa 45, a treći je bio Zoran Mirkov sa 42 poena. U "B“ kategoriji najbolju sezonu imao je Aleksandar Flanđunis >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << ispred Darka Jovanovića i Milana Ranđića, dok je u "C“ kategoriji slavio Branislav Jergović. Drugo mesto podelili su Vladimir Danković i Dragan Đuričić, a treći je bio Kosta Ginić.

Završnim Masters turnirom golf kluba "Beograd“ ovog vikenda spuštena je zavesa na izuzetno uspešnu seriju u kojoj je na šest turnira učestvovalo ukupno 134 golfera. Tokom sezone, oni su osvajali poene – 13 za bruto pobedu, 12 za neto pobedu, 10 za drugo, 8 za treće i tako do desetog mesta na "SBB čelendžu“, „Luštica Bej čelendžu“, "Unika čelendžu“, "Dajners klub turniru“, "Memorijalu Knez Pavle“ i "Sisko čelendžu“, a na završnom Mastersu golf kluba "Beograd“ ti poeni su bili duplirani.

Najbolji bruto rezultat na završnom turniru u "A“ kategoriji ostvario je perspektivni Luka Jovanović koji je rundu od 18 rupa završio sa 76 udaraca, dok je u neto brojanju slavio Vladimir Đukanović. U B kategoriji najbolji je bio Nenad Branković sa 27, a na neto tabeli Darko Jovanović. U C kategoriji trijumfovao je Jožef Nađ sa 12 bruto poena, dok je neto pobednik Dragan Đuričić.

Zvanična golf sezona završava se ove nedelje kada su na programu finalni turniri početnika i juniora, mini i midi kup, kao i Liga Ade Ciganlije.

(Foto: SEM, Golf klub Beograd)
Pogledaj vesti o: Ada

Nastavak na Sportal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

UBEDLJIVO PRVI: Aleksandar Stojiljković pobednik Masters serije

Izvor: Kurir, 27.Okt.2014

Masters sezona na terenima golf kluba „Beograd“ na Adi Ciganliji protekla je u znaku Aleksandra Stojiljkovića. Golfer iz Beograda ostvario je dva bruto trijumfa, imao je jednom neto najbolji rezultat i dva puta je bio drugoplasirani što mu je u ukupnom plasmanu u Masters seriji donelo nedostižnih...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.