Ada: Uplaćeno milion dinara za zdravstvene radnike

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Mar.2020, 20:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ada: Uplaćeno milion dinara za zdravstvene radnike

Firma T–1 Abraziv doo iz Ade uplatila je milion dinara na račun otvoren za podršku zdravstvenim radnicima u Vojvodini. 

"Neizmernu zahvalnost dugujemo lekarima i medicinskom osoblju, koji se svakodnevno bore za naše zdravlje. Želimo da pomognemo u borbi protiv Korona virusa i da podržimo naše najveće heroje. Sada je potrebna velika društvena odgovornost. Budimo solidarni, pomozimo jedni drugima i pazimo jedni na druge", poručuju u ovoj kompaniji.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

SRBI U UDARNOM TERMINU NA NEMAČKOJ TELEVIZIJI: Njihova podrška Italiji ODUŠEVILA SVE, pogledajte ZAŠTO (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Mar.2020

Na Apeninima još jedan težak dan...Pre nekoliko dana muzičari iz Srbije su iz svojih kuća muzikom podržali sve kolege, medicinske radnike, novinare i volontere u Italiji koji se svojim radom bore protiv korona virusa i svakodnevno izlažu opasnosti od zaraze...Ovu snažnu podršku iz Srbije pohvalila...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.