Ada Ciganlija: Poreznici malo pritegli kafedžije

Izvor: Mondo, 05.Apr.2018, 15:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ada Ciganlija: Poreznici malo pritegli kafedžije

Inspektori posetili "Beogradsko more" i pozatvarali pola tuceta lokala kao opomenu pred sezonu da su fiskalni računi i plaćanje PDV-a obavezni za sve.

Foto: MONDO/Lana Stošić

Inspektori Poreske uprave u toku proteklog vikenda kotrolisali su 43 poreska obveznika ugostiteljske i maloprodajne delatnosti, od kojih su kod 23 utvrdili (58,14 odsto) utvrdili nepravilnosti u radu i izrekli im privremenu zabrane obavljanja delatnosti, dok su protiv odgovornih lica podnesene >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << prekršajne prijave, saopštila je dana Poreska uprava.

Poreska izbušila "kvarne" zubare

Terenske kontrola Poreske uprave proveravala je i devet ugostiteljskih objekata na Adi Ciganliji u Beogradu i u šest utvrdila neevidentiranje prometa preko fiskalnih kasa i rada na crno.

Kontrolisani su i ugostiteljski i maloprodajni objekti u Beogradu, Apatinu, Subotici, Novom Sadu, Alibunaru, Kruševcu, Kikindi, Jagodini, Paraćinu, Nišu, Bujanovcu, Knjaževcu, Vladičinom Hanu i Smederevu, navodi se u saopštenju.
Pogledaj vesti o: Ada

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.