ARTY-PARTY festival

Izvor: NaDlanu.com, 19.Apr.2012, 14:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ARTY-PARTY festival

ARTY-PARTY festival održava se na brodu Krivi Stojko, u Čukaričkom zalivu kod Ade, u organizaciji Mreže slatkih sestara, 21. i 22. aprila od 17 do 04 h..

Mrežu slatkih sestara čine umetnice, novinarke i blogerke okupljene idejom da se u atmosferi dobrih vibracija predstavi što veći broj umetnika različitih profila, i da brod Krivi Stojko postane bitna odrednica na kulturnoj mapi Beograda. U ovom artističkom cirkusu učestvuju performeri, strip crtači, tatoo majstori, >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << klovnovi, žongleri, skulptori, slikari, pevači, kao i drugi alternativni umetnici: plesači s vatrom, devojka na štulama, penjači, alpinisti i ekvilibristi. Za muzički deo programa "Od fanka do panka", zaduženi su DJ X-Twins, DJ Mancha i DJ Munja –TECHNOCRATIA. Organizator festivala Mreža slatkih sestara planira da ARTY-PARTY fešta postane tradicionalna prolećna manifestacija: "Matine program od 17 h do 19 h namenjen je klincima za koje smo organizovali i dadilju s gitarom“, kaže Dragana Nikoletić, umetnica reciklatorka i objašnjava da je to kreativan način demistifikacije provoda roditelja klabera. „Program za odrasle uključuje erotski kutak u potpalublju (erotski bazar i proročište), izložbe - aukcije radova mladih umetnika, reviju kuvaričkih seksi kecelja i đuskanje do svitanja“, dodaje učesnica Biljana Kosmogina. Ulaz je besplatan, a prvih 100 posetilaca dobija na poklon DVD film Sestre.
Pogledaj vesti o: Ada

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.