Željko Mitrović za Kurir: Srećan sam što smo platili porez četiri miliona evra

Izvor: Kurir, 07.Feb.2015, 23:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Željko Mitrović za Kurir: Srećan sam što smo platili porez četiri miliona evra

Izmirili smo ceo dug, kako unutar reprograma tako i van njega, i sada su ostala samo tekuća potraživanja, poručio Željko za Kurir

BEOGRAD - Vlasnik televizije Pink Željko Mitrović potvrdio je za Kurir da je izmirio sva poreska dugovanja prema državi jer je juče njegova kompanija uplatila 500 miliona dinara, nešto više od četiri miliona evra.

- Pink je isplatio sav dug, kako unutar >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << reprograma tako i van njega, i sada su ostala samo tekuća potraživanja, mesec za mesec. Zadovoljstvo nam je što smo nakon duboke ekonomske krize, koja je prilično potresala medije, uspeli da ispunimo svoje obaveze prema državi - rekao je Mitrović za Kurir.

Čini se da je vlasnik jedne od najgledanijih televizija u Srbiji izmirivanjem svojih obaveza prema državi izbegao moguću prinudnu naplatu putem prodaje i oduzimanja imovine, koja će biti preduzeta za sve velike dužnike, a po nalogu Vlade Srbije.

- Država će prinudom naplatiti porez svima koji ne poštuju obaveze iz reprograma duga. Već se češljaju papiri najvećih dužnika, poput Miroslava Bogićevića, Milana Beka, Marka Miškovića, Dragana Ðurića, Predraga Rankovića Peconija, Željka Žunića, Vidoja Vujića, ali i drugih koji nekoliko godina ne izmiruju redovno obaveze prema državi - tvrdi naš sagovornik iz Vlade Srbije.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Željko Mitrović: Srećan sam što smo platili četiri miliona evra poreza!

Izvor: Press, 08.Feb.2015, 01:11

Izmirili smo ceo dug, kako unutar reprograma tako i van njega, i sada su ostala samo tekuća potraživanja, poručio Željko za Kurir . Vlasnik televizije Pink Željko Mitrovićpotvrdio je za Kurir da je izmirio sva poreska...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.