Željko Mitrović: Pink raskida saradnju sa Grandom

Izvor: Politika, 03.Avg.2010, 16:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Željko Mitrović: Pink raskida saradnju sa Grandom

BEOGRAD - Televizija Pink saopštila je danas da je prekinula saradnju sa Grand Produkcijom, koja promoviše folk, pop folk i turbo folk izvođače, i navela da „ni jedan format” te muzičke kompanije „neće naći mesto u Pinkovoj programskoj šemi.”

U saopštenju uređivačkog kolegijuma TV Pink, koje je potpisao njen vlasnik Željko Mitrović, kao razlog raskidanja saradnje sa Grandom navodi se „izostanak >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << očekivanja da se saradnja nastavi na dogovornoj osnovi kao okviru zdravog poslovanja dugogodišnjih partnera”.

„TV Pink je odavno prerasla potrebu za eksternim produkcijama, i koprodukcijskim aranžmanima, jer se tokom svih ovih godina razvila u najsnažniju televizijsku stanicu Jugoistočne Evrope, potpuno sposobnu da i najsloženije projekte u potpunosti proizvede oslanjajući se isključivo na sopstvene kapacitete i zaposlene stručnjake”.

Pregovori o novoj sezoni saradnje sa Grandom izašli su, kako Pink navodi, „iz okvira korektnosti poslovanja dugogodišnjih partnera”, što je bio razlog da Pink sa tom produkcijom „prekine svaku saradnju”.

Izdavačku kuću „Grand produkcija”, bivši „ZAM”, osnovao je Saša Popović, i ona je na TV Pinku emitovala šou programe „Grand šou”, „Grand parada”, „Grand hitovi” i „Zvezde Granda”.

Pojedini beogradski elektronski mediji tokom popodneva su objavili nezvaničnu informaciju da će se emisije "Grand" produkcije ubuduće emitovati na TV Foks.

Beta/Politika Online

objavljeno: 03/08/2010.

Nastavak na Politika...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Grand prelazi na TV Foks

Izvor: Blic, 03.Avg.2010

Emisije "Grand produkcije" biće prikazivane na televiziji "Foks". Pregovori o prelasku sa RTV "Pink" trajali su nekoliko dana, a kako "Blic" saznaje "Foks" je upravi "Granda" ponudio više novca nego Željko Mitrović...Televizija "Pink" saopštila je ranije danas da je prekinula saradnju sa "Grand...

Nastavak na Blic...

TV Pink raskida saradnju sa Grandom

Izvor: Poslovna žena, 04.Avg.2010, 02:06

Televizija Pink je saopštila da je prekinula saradnju sa Grand Produkcijom, koja promoviše folk, pop folk i turbo folk izvođače, i navela da "ni jedan format te muzičke kompanije neće naći mesto u Pinkovoj programskoj šemi."Kao razlog raskidanja saradnje sa Grandom navodi se "izostanak ..

Nastavak na Poslovna žena...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.