Izvor: iYupi.com, 21.Feb.2011, 08:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŽELJKO MITROVIĆ OZDRAVIO!

Vlasnik Pinka juče otpušten iz klinike u Flenzburgu. U Nemačkoj ostaje još najmanje 30 dana, s tim što će povremeno dolaziti u Beograd Željko Mitrović napustio je bolnicu u Flenzburgu, u kojoj je lečen skoro dva meseca. Iz medicinskog kompleksa u ovom nemačkom gradu izvele su ga majka Milka, supruga Milica i ćerke Kristina i Andrea, ali se vlasnik Pinka neće odmah vratiti u Srbiju. - Izašao sam iz bolnice i osećam se kao da imam 20 godina manje. Lečenje je uspešno završeno, >> Pročitaj celu vest na sajtu iYupi.com << ali ću ostati na kućnoj nezi u Nemačkoj najmanje 30, a najviše 60 dana, dok mi svi parametri u krvi ne budu dobri, jer sam i dalje rovit. Iznajmio sam kuću u Hamburgu, gde ću preneti svu tehniku i odakle ću moći da radim, a opet ću biti blizu bolnice kako bih išao na kontrole. Najverovatnije ću neki od narednih vikenda svratiti do Beograda, jer sam se uželeo Srbije - rekao je Željko Mitrović za Kurir. Po napuštanju bolnice prvi čovek "ružičaste televizije" nakratko je sa suprugom i kumom posetio jedan od naših klubova u Flenzburgu, a omiljeni mu šampanjac zamenio je sveže ceđenim sokom.

Nastavak na iYupi.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ŽELJKO MITROVIĆ OZDRAVIO

Izvor: Kurir, 21.Feb.2011

Izlečen. Željko Mitrović napustio je bolnicu u Flenzburgu, u kojoj je lečen skoro dva meseca. Iz medicinskog kompleksa u ovom nemačkom gradu izvele su ga majka Milka, supruga Milica i ćerke Kristina i Andrea, ali se vlasnik Pinka neće odmah vratiti u Srbiju..Izlečen...Željko Mitrović napustio...

Nastavak na Kurir...

Jedva čekam da se vratim u Srbiju!

Izvor: Press, 21.Feb.2011

Vlasnik televizije Pink Željko Mitrović napustio je bolnicu u nemačkom gradu Flenzburgu, gde se lečio dva meseca. Naime, Mitrović je posle prijema u bolnicu u Beogradu, decembra prošle godine, gde mu je dijagnostikovana retka bolest, aplastična anemija, nastavio lečenje u ovoj zemlji.

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta iYupi.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta iYupi.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.