ŽELJKO MITROVIĆ BOMBARDUJE HRVATE

Izvor: Kurir, 07.Avg.2011, 09:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŽELJKO MITROVIĆ BOMBARDUJE HRVATE

Zakuvalo opasno. Željko Mitrović rešio je da sutra podigne svoju eskadrilu i u pet aviona pošalje advokate, koji će nadležnim institucijama po Evropi predati obimnu dokumentaciju o

Zakuvalo opasno.

Željko Mitrović rešio je da sutra podigne svoju eskadrilu i u pet aviona pošalje advokate, koji će >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << nadležnim institucijama po Evropi predati obimnu dokumentaciju o korupciji u Hrvat­skoj. Na ovaj potez odlučio se nakon što je objavljena licitacija o prodaji njegove jahte „El Bosko V“ 17. avgusta. On je već uveo zabranu reklamiranja hrvatskog turizma, a na Pinkovim programima više se neće puštati muzika niti prikazivati filmovi iz „lijepe njihove“.

Povodom poslednje Mitrovićeve odluke upućeno je i saopštenje:

„Željko Mitrović izdao je nalog da se u ponedeljak svih pet aviona kompanije „Er Pink“ sa advokatskim timovima zaputi na pet različitih lokacija. Brisel, Strazbur, Berlin, London i Hrvatska biće odredišta na koja će Mitrovićevi advokati odneti obimnu dokumentaciju o selektivnom sprovođenju hrvatskih propisa, nezakonitom poslovanju carinskih organa Republike Hrvatske i dokumentaciju kojom će se nedvosmisleno ukazati na korupciju unutar različitih institucija - navedeno je, između ostalog, u saopštenju.

Željko oterao Hrvoja?!

Glumac Andrija Kovač više neće tumači Hrvoja u „Kursadžijama“, piše Puls.

Kako navodi ovaj internet portal, vlasnik Pinka Željko Mitrović je izgleda čvrsto odlučio da sa svoje televizije ukloni sve što asocira na Hrvatsku, pa tako u popularnom šouu ubuduće neće biti mesta za lika iz „lijepe njihove“.

redakcija starsa

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.