Izvor: iYupi.com, 04.Nov.2012, 19:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PINK 2 - KEC IZ RUKAVA ŽELJKA MITROVIĆA!

Željko Mitrović povukao “keca iz rukava”, Pinku 2 već zauzeo kablovsku pozicije televizije Avala kojoj je nedavno oduzeta nacionalna frekvencija. Televizija “Pink” pokrenula je još jedan TV kanal – “Pink 2″, koji je od nedelje, 4. novembra u 8 ujutru počeo da se emituje na kablovskoj poziciji na kojoj se do sada nalazila TV “Avala”. I dok se u... (Ovo je samo deo vesti, posetite iYupi.com za sve vesti, video klipove i mnogo više.)

Nastavak na iYupi.com...






Povezane vesti

Otkud Pink 2 umesto TV Avale?

Izvor: Akter, 05.Nov.2012, 16:27

Građani Srbije od nedavno umesto programa TV Avala mogu da prate drugi kanal televizije Pink, čiji je vlasnik Željko Mitrović vlasnik i 4,95 odsto TV Avala

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta iYupi.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta iYupi.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.