Nova šema “Pinka”: Manje narodnjaka, više rok i pop muzike

Izvor: Poznati.info, 30.Avg.2012, 20:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nova šema “Pinka”: Manje narodnjaka, više rok i pop muzike

Televizija “Pink” je juče najavila čak 32 nove emisije koje će se pojaviti u jesenjoj programskoj šemi.

Glavni aduti će biti novi formati kao što su “Prvi kuvar srbije” u kom će se VIP ličnosti takmičiti u kuvanju, zatim kviz “Slaži ako smeš” koji vodi Branka Nevistić, šou “Đavolja večera” koju vodi Sladjana Slavković, tok šou “Pink target” koju vodi Aleksandra Jeftanović, top lista “Stotka” koju vodi Bane Tomašević i “Vip Room” >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << koju vodi Boško Jakovljević. Željko Mitrović je u svom obraćanju rekao da će se televizija “Pink” u novoj sezoni truditi da se okrene ka urbanoj publici koncentrisanoj u velikim gradovima.

- Uradili smo strateška marketinška istraživanja i dobili saznanje da se slika stanovnika u Srbiji drastično promenila u poslednje dve godine. Mnogo je više ljudi koji žive u većim gradovima i stoga smo odlučili da naš novi koncept maksimalno prilagodimo urbanoj gradskoj populaciji od 15 do 47 godina. Najveće promene biće vidljive u sektoru muzičkog programa, gde ćemo maksimalno redukovati emisije sa narodnom muzikom, a pojačati emisije koje promovišu rok i pop muziku, kao što su “Stotka” i “Vip room”. Emisije “Grand produkcije” ići će tri puta nedeljno, a ostalim danima naše muzičke emisije.

Radićemo i dve domaće igrane serije. Seriju “Zvezdara” Dragoslava Lazića i seriju “Krugovi moći” scenariste Žarka Jokanovića. Imamo kompletno nov redizajn špica koji je uradio Petar Pašić i njegov tim “Doktor Fried” – rekao je Željko Mitrović.

Izvor: Blic.rs

Nastavak na Poznati.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.