Mitrović najavljuje najbrutalniju bitku ikada

Izvor: Vesti-online.com, 10.Avg.2011, 17:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mitrović najavljuje najbrutalniju bitku ikada

Vlasnik Pink Medija Grupe Željko Mitrović najavio je novi programski koncept u "interesu srpskih potrošača i građana Srbije", a sprema i više javnih pitanja za Vladu Hrvatske i Jadranku Kosor lično.

"Ostalo je još devet dana do sednice Upravnog odbora Pinka, zakazane za četvrtak 18.08.2011. godine", napominje Mitrović, povodom problema sa hrvatskim vlastima oko njegove jahte i objašnjava da "to znači još devet dana pokušaja da se pronađe mirno rešenje". >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com <<

Mitrović se, u međuvremenu, kako se napominje u saopštenju, "sprema za najtvrđu i najbrutalniju bitku ikada".

Prema saopštenju, on "vraća ljude sa odmora, pripremaju se prilozi, skupljaju materijali, prave analize i potkrepljuju dokazi protiv institucija i lica u Hrvatskoj koja su odgovorna za nezakonit i korupciono-kriminalni rad".

Mitrović, takođe, sprema niz javnih pitanja za Vladu Hrvatske, kao i premijerku Jadranku Kosor lično, dodaje se u saopštenju.

"Bez obzira na razrešenje problema broda", najavljuje se u saopštenju, "neke mere, u okviru novog programskog koncepta se mogu sa sigurnošću očekivati, sve u interesu srpskih potrošača i građana Srbije".

"Ono što mene ohrabruje", ističe Mitrović, "jeste značajno buđenje hrvatske javnosti i visok stepen zabrinutosti oko pitanja incidenata koje srpski državljani doživljavaju u Hrvatskoj".

Dubrovnik je bila demonstracija dobre volje, objašnjava Mitrović, povodom posete ovog gradu, "da ne kažu posle da smo bahati, arogantni i nekomunikativni Srbi".

"Znači pokušali smo sve što podrazumeva savremena i civilizovana komunikacija", zaključuje Mitrović.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.