MITROVIĆ NAJURIO SAŠU POPOVIĆA

Izvor: Kurir, 03.Avg.2010, 18:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MITROVIĆ NAJURIO SAŠU POPOVIĆA

Između dugogodišnjih saradnika Pink televizije i "Grand produkcije" Saše Popovića pukla je tikva, a prvi se oglasio Željko Mitrović.

- Uređivački kolegijum TV Pink saopštava da posle decenije saradnje sa "Grand produkcijom" nijedan format ove produkcije neće naći svoje mesto u programskoj šemi TV Pink i da je saradnja prekinuta. Nakon toliko godina poslovanja i saradnje, očekivanja da se ona nastavi >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << na dogovorenoj osnovi kao okviru zdravog poslovanja dugogodišnjih partnera su izostala - navodi se u Pinkovom saopštenju.

Televizija Pink ističe da je odavno prerasla potrebu za eksternim produkcijama i koprodukcijskim aranžmanima, jer se tokom svih ovih godina razvila u najsnažniju televizijsku stanicu jugoistočne Evrope, potpuno sposobnu da i najsloženije projekte u potpunosti proizvede oslanjajući se isključivo na sopstvene kapacitete i zaposlene stručnjake.

"Kako su pregovori o novoj sezoni izašli iz okvira korektnog poslovanja i dugogodišnjih partnerskih odnosa i dotakli politiku ucenjivanja i nerealnih postavki, TV Pink saopštava da je prekinula svaku saradnju sa "Grand produkcijom", ne želeći da podlegne pritiscima i da nastavi poslovanje na način koji nije primeren", navode iz Pinka.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.