Jelena Bačić-Alimpić još  je na TV Pinku

Izvor: S media, 07.Apr.2011, 17:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jelena Bačić-Alimpić još je na TV Pinku

Voditeljka Jelena Bačić-Alimpić još je zaposlena na TV Pink, a da li će i dalje braniti boje Željka Mitrovića, odlučiće do kraja nedelje. Iako je medijima rekla da će u sredu poslati saopštenje, izgleda da se predomislila.

- Jelena je dobila nekoliko ponuda, pa nije ni čudo što se u novinarskim krugovima priča da je već otišla s Pinka. Ona je trenutno bolesna i još uvek nije donela odluku da >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << li će ostati kod Mitrovića, ali će to morati da uradi u naredna dva, tri dana. U igri je Prva, ali i još nekoliko drugih televizija - kaže dobro obavešteni izvor Kurira.

Soraja mislila da peva Svadbeni marš!

"Ja imam talenat" s Pinka prelazi na RTS

Amidžić i Boki 13 prve komšije

- Trenutno sam na bolovanju, a ako bude nekih novosti, javiću vam - ljubazno je rekla Jelena Bačić-Alimpić.

A dotle joj ostaje dilema: Prva ili Pink, pitanje je sad!

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Jelena Bačić Alimpić napušta Pink

Izvor: Dzungla.org, 07.Apr.2011

Posle sedam godina na Televiziji Pink, Jelena Bačić Alimpić odlazi sa ove televizije. Pozvali smo je i dok je ispijala jutarnju kafu, za Pulsonline je rekla.. . - Gde ima dima, ima i vatre. Nisam dala zvanično saopštenje, moram da sačekam do srede, postoje razlozi zašto čekam sredu. Nadam...

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.