Izvor: Svet, 07.Avg.2011, 14:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hrvatsko ministarstvo turizma: Mitrović je zakasnio, završili smo kampanju

Što se tiče hrvatskog Ministarstva turizma, vlasnik televizije "Pink" Željko Mitrović je zakasnio sa zabranom reklamiranja hrvatskog primorja, jer je njihova reklamna kampanja za ovu godinu već završena. "Kada je reč o ovogodišnjoj medijskoj kampanji hrvatskog turizma u Srbiji na pojedinim televizijskim kućama, ista je uspešno realizovana u periodu od 30. maja do 30. jula ove godine", piše u izjavi hrvatskog Ministarstva za turizam koju prenosi portal Index.hr.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Hrvati poručili: Mitrović nam ne može ništa!

Izvor: S media, 07.Avg.2011

Iz hrvatskog Ministarstva turizma poručili su da su zadovoljni brojem turista iz Srbije, pa zato privatni rat Željka Mitrovića ne može da im naudi...Što se tiče hrvatskog Ministarstva turizma, vlasnik televizije "Pink" Željko Mitrović je zakasnio sa zabranom reklamiranja hrvatskog primorja, jer...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.