„GRAND“ SE VRAĆA PINKU

Izvor: Kurir, 05.Avg.2010, 09:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

„GRAND“ SE VRAĆA PINKU

Ništa od prelaska „Granda“ na TV Foks! Saša Popović ostaje u ljubavi sa Željkom Mitrovićem!

Iako su svi mediji brujali o transferu veka, teškom 15 miliona evra, to se neće desiti. Čak je i Pink uputio zvanično saopštenje o prekidu saradnje sa najvećom muzičkom produkcijom na Balkanu, ali iznenada je došlo do velikog preokreta.

Saša Popović i Lepa Brena u utorak nisu uspeli da postignu konačan dogovor sa Teodorom Kirjakuom, generalnim direktorom „Antena >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << grupe“, koja je vlasnik Foksa, pa su se po povratku iz Grčke u Beograd sastali sa Željkom Mitrovićem.

Kako Kurir saznaje, pregovori o ponovnoj saradnji trajali su juče do pet sati ujutro, nakon čega su „grandovci“ i vlasnik „ružičaste televizije“ otišli na njegovu jahtu kako bi utanačili sve detalje.

- I jedna i druga strana su sada zadovoljne. Popović je pristao da smanji iznos od 15 miliona evra, koliko je prvobitno tražio od Mitrovića, a uspeli su da nađu i rešenje za problem zbog kojeg je zapravo i nastao ceo ovaj haos.

Naime, kada je pukla „Grand licitacija“, to je automatski značilo manje novca za Sašinu i Breninu produkciju. Sad su se dogovorili da novcem od sponzora nadomeste taj manjak love, jer „Grand“ realno ima zaista velike troškove - otkriva za Kurir izvor odlično upoznat s novonastalom situacijom i dodaje da treba očekivati zajedničko saopštenje „Granda“ i Pinka.

Prema rečima našeg sagovornika, Teodor Kirjaku je eskivirao potpisivanje ugovora sa „Grandom“ jer je tek kupio TV Foks i nije želeo da u startu na srpskom tržištu pravi loše odnose sa TV Pink.

(R. S.)

TV Foks menja priču

Kada se prekjuče pojavila informacija da je pukla saradnja između Pinka i „Granda“ te da će Popović sa svojim emisijama preći na TV Foks, sa ove televizije medijima je poručeno da će se oglasiti sutradan zvaničnim saopštenjem. Međutim, juče su imali sasvim drugu priču.

- TV Foks nikada nije dala ponudu „Grand produkciji“. Mi smo odavno završili jesenju programsku šemu, u kojoj vremenski nema mesta za emisije „Grand produkcije“ - rekao nam je Aleksandar Radoš, direktor marketinga i komunikacija TV Foks.

Međutim, Kurir saznaje da je „Grand“ od Foksa dobio ponudu još pre mesec dana i da je od tada sa Grcima pregovarala Lepa Brena, uz lobiranje velike grčke zvezde Jorgosa Dalarasa. U utorak su privatnim avionom u Grčku odleteli Boba Živojinović, Brena i Saša Popović na sastanak sa Teodorom Kirjakuom.

Razgovor je trajao do 16 časova, kada se trojka vratila u Beograd. Novi vlasnici Foksa nisu mogli da ispune finansijske i tehničke uslove koje su „grandovci“ tražili. Nakon toga su se videli sa Mitrovićem.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.