Živi od socijalne pomoći i mora da prehrani roditelje: Štrajkujem, jer ne mogu da dobijem posao

Izvor: B92, 22.Avg.2015, 20:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Živi od socijalne pomoći i mora da prehrani roditelje: "Štrajkujem, jer ne mogu da dobijem posao"

Đura Nedić iz Pančeva ima 21 godinu i pre dva dana je ispred Opšte bolnice u Pančevu otpočeo štrajk glađu. Negov motiv bio je kako kaže,to što njegova porodica živi od ukupno 3000 dinara socijalne pomoći i mora da nađe način da prehrani bolesne roditelje i brata srednjoškolca.

Od stajanja na kiši dobio je temperaturu, ali kako nam je rekao ne želi sažaljenje već da mu je neophodan posao.

“Sećam se tog trenutka kada sam seo na stolicu i stavio >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << parolu, iskreno bilo me je sramota. Nikada nisam pravio nikakve probleme i nikada se nisam žalio. Ali ako te iste ljude, kojima sam ispričao svoj problem, nije sramota, zašto bi mene bilo sramota”, rekao je Đura za Bulevar B92.

Jedini koji je prišao Nediću bio je pomoćnik direktora dr Dušan Stojić.

Šta je nam je rekao Dušan Stojić, saznajte u prilogu.
Pogledaj vesti o: Štrajk

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Dajte mi posao, umrećemo od gladi!

Izvor: Vesti-online.com, 23.Avg.2015, 18:00

Štrajkujem glađu jer u pančevačkoj bolnici ne mogu da dobijem posao od tatinih i maminih sinova, veza i vezica i onih koji plate radno mesto, da prehranim bolesne roditelje i maloletnog brata. Neću milostinju, hoću i ja da radim...Ovaj, neveliki transparent, Đuro Medić (21) iz Pančeva držao...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.