Zaposleni u zdravstvu štrajkuju zbog smanjenja plata

Izvor: Beta, 05.Nov.2014, 01:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zaposleni u zdravstvu štrajkuju zbog smanjenja plata

BEOGRAD, 5. novembra 2014. (Beta) - Članovi četiri reprezentativna sindikata koji obuhvataju 80 odsto zaposlenih u zdravstvu, štrajkovaće u sredu zbog odluke Vlade da i osoblju zdravstva smanji plate za deset odsto.

Kako je najavljeno, zaposleni u zdravstvu će tokom celodnevnog štrajka zbrinjavati samo hitne slučajeve, akutna stanja i povrede, decu, omladinu i porodilje, a radiće i Hitna pomoć, rekao je predsednik Sindikata lekara i farmaceuta Srbije Dragan Cvetić.
Pogledaj vesti o: Štrajk

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zaposleni u zdravstvu danas štrajkuju zbog smanjenja plata

Izvor: 24sata, 05.Nov.2014

Članovi četiri reprezentativna sindikata koji obuhvataju 80 odsto zaposlenih u zdravstvu, štrajkovaće danas zbog odluke Vlade da i njima smanji plate za deset odsto...Kako je najavljeno, zaposleni u zdravstvu će tokom celodnevnog štrajka, poštovati minimum procesa rada...- To znači puno radno...

Nastavak na 24sata...

Medicinari danas štrajkuju

Izvor: juGmedia, 05.Nov.2014

ZBOG najavljenog smanjenja plata zaposleni u svim zdravstvenim ustanovama u Srbiji danas će štrajkovati. Medicinari će biti na poslu, ali će zbrinjavati samo pacijente koji su životno ugroženi, decu i trudnice. U saopštenju sindikata zdravstva navodi se da su se zaposleni odlučili na ovaj korak...

Nastavak na juGmedia...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.